Stagiair(e) Accountmanagement

Location: Haarlem, Noord-Holland
Date Posted: 19-04-2019
Heb jij passie voor het toerisme of de hotellerie en ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende stage binnen een internationale- en snelgroeiende organisatie? Ben je in staat om zelfstandig aan de slag te gaan bij een Sales gerichte afdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter versterking van onze Supply Afdeling zijn wij per september 2019 op zoek naar een enthousiaste en gedreven: 

 
Stagiair(e) Accountmanagement
HaarlemWat ga je bij ons doen?
Als stagiair(e) ben je onderdeel van de afdeling Supply, welke verantwoordelijk is  voor het aanbod van Hotels of bungalowparken op de websites van HotelSpecials/Bungalowspecials. Jij gaat stage lopen binnen een team van Accountmanagers die elk verantwoordelijk zijn voor een deel van het hotel- en bungalowaanbod van BookerZzz. Gedurende je stage wordt je mede verantwoordelijk voor dit deel van het aanbod van accommodaties op de websites. Je draagt zorg voor het onderhouden van de relatie met de hotels/ bungalowparken en vormt hierin een volwaardig gesprekspartner voor deze accommodaties. Je helpt mee de omzet van de desbetreffende regio te verhogen en ondersteunt daarnaast het team van Accountmanagers in de dagelijkse werkzaamheden.
 
Wat kun je bij ons leren?
 • Het zorgen voor maximale beschikbaarheid van hotelkamers of vakantieparken;
 • Ondersteuning van partners bij het laden van aanbiedingen, prijzen en beschikbaarheid en het bijsturen van de online accommodatie presentaties op onze diverse websites;
 • Het werken met een CRM systeem;
 • Het ontplooien van activiteiten welke de omzet van de accommodaties in jouw regio vergroten;
 • Relaties met hotels/ bungalowparken onderhouden en uitbouwen middels mail- en telefonisch contact;
 • Het regelen van arrangementen en het stimuleren van partners om deel te nemen aan verschillende Specials en promoties.


Wat heb je nodig?
 • HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting van Toeristisch-, Hotel- of Internationaal Management;
 • Je bent voor minimaal drie maanden beschikbaar vanaf september 2019;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (en goede beheersing van de Engelse taal);
 • Uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden;
 • Je bent ambitieus, nieuwsgierig, initiatiefrijk en je hebt een hands-on mentaliteit.
 
Wat bieden we jou?
Stagelopen bij ons betekent meedraaien in een innovatief, dynamisch en snelgroeiend bedrijf met voornamelijk jonge collega's. De bedrijfscultuur is informeel en resultaatgericht. Naast het opdoen van werkervaring krijg je de gelegenheid om een brede blik te ontwikkelen op het gebied van travel én bieden wij je een ruime blik in de keuken van E-Commerce en Sales. Daarnaast bieden wij de volgende benefits:
 
 • Een uitdagende meewerkstage in hartje Haarlem;
 • Stagevergoeding à € 350,00 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
 • Reiskostenvergoeding (>10 km woon-werkverkeer);
 • Een vaste interne begeleider (team-lead);
 • Een leuke (informele) werksfeer in een team van jonge medewerkers, met wekelijkse borrels, dagelijks vers fruit en legendarische feestjes!
   
Wie zijn wij?  
BookerZzz is een e-commerce bedrijf in toerisme dat klanten hun beste korte verblijf in Europa biedt. Via 12 websites in 8 verschillende landen, bieden we deals bij meer dan 5,000 hotels en meer dan 700 vakantieparken. Dankzij onze klantvriendelijke benadering, helpen we meer dan 1,000,000 tevreden klanten per jaar aan hun perfecte verblijf.  
 
 • BookerZzz opereert in 8 verschillende landen, met labels in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zweden, Denemarken, Noorwegen en GB;  
 • We werken met meer dan 100 toegewijde en enthousiaste medewerkers in 2 Europese kantoren.  
 
Onze missie: “Provide our guests with the perfect stay with more value for money, hassle free”.  Klinkt dat als een bedrijf waar jij zou willen werken? Kom langs voor een kop koffie! Lees hier hoe het allemaal begon
 
Ons kantoor 
Ons kantoor (HQ) staat in hartje Haarlem, naast het centraal station, 10 minuten per trein vanuit Amsterdam. Check out de foto's en lees meer over ons nieuwe kantoor.  
    
Sollicitatieprocedure 
Herken je jezelf hierin? Overtuig ons met voorbeelden waarom jij de perfecte kandidaat voor ons bent! Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief via de "apply" button. 
Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met onze Corporate Recruiter Ymke op 06-638762512 of mailen naar Ymke@hotelspecials.nl.
 
***Voor deze positie werken wij niet met bureaus***
 
this job portal is powered by CATS